Arrangementer

32 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
32 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Gå med Næringslivet i Fredrikstad

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Fredrikstad gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 2. LUP topplederkonferanse 2023

  740 milliarder i offentlige innkjøp gir et stort potensiale for nye og bedre løsninger. Med mer ekstremvær, økende demografiske utfordringer og endringer i verden rundt oss endres utfordringsbildet kontinuerlig. Hvilke muligheter finnes, og hvordan kan vi utnytte offentlige behov til å drive frem nye og bedre løsninger?

 3. Gå med Næringslivet i Ullensaker

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Ullensaker gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 4. , Aalborg (Danmark)

  Skagerrak Business Summit 2023

  Nå har vi igjen mulighet til å invitere deg til dansk-norsk konferanse 28. september 2023 i Aalborg!

 5. Gå med Næringslivet i Sarpsborg

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Sarpsborg gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 6. Gå med Næringslivet i Kongsberg

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Kongsberg gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 7. Lunsj seminar med Akan

  I år er det 60 år siden LO og NAF (NHO) etablerte Akan. Året etter kom staten med. Problematisk bruk skulle ikke lenger skjules eller feies under teppet, men løftes fram og løses med arbeidsplassen som arena. Siden den gang har det skjedd en enorm utvikling i samfunnet, arbeidslivet og i Akan kompetansesenter. Velkommen til markering av - Akan kompetansesenters 60 års tilstedeværelse i norsk arbeidsliv, med lunsj seminar den 4. oktober i Bergen.

 8. Gå med Næringslivet i Halden

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Halden gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 9. Gå med Næringslivet i Indre Østfold

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Indre Østfold gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!