Ledige stillinger

Har du lyst å jobbe i NHO? Her finner du en oversikt over ledige stillinger.

Ledige stillinger

 1. Norsk Industri - prosjektleder

  Brenner du for rekruttering, og er du opptatt av fremtidens industri? Norsk Industri søker en utadvendt og kreativ prosjektleder med industrierfaring.

 2. Rådgiver web og digitale kanaler

  Ønsker du å utarbeide strategier og planer for god medlemsdialog gjennom digitale kanaler, samt jobbe operativt med digital markedsføring? Er du i tillegg analytisk og har en god penn, er du kanskje den vi ser etter!

 3. NHO Møre og Romsdal - regiondirektør

  NHO er på jakt etter en ny regiondirektør i Møre og Romsdal som vil spille en nøkkelrolle i en av Norges mest eksportrettede regioner. Møre og Romsdal er også en av de fremste regioner i landet der privateide selskaper bidrar til verdiskapingen.

 4. NHO Viken Oslo - politisk rådgiver

  Vil du jobbe i Norges viktigste næringslivsorganisasjon NHO - Næringslivets Hovedorganisasjon? Skjønner du hvordan politikk blir til og hva som sikrer politisk gjennomslag særlig i Oslo? Er du opptatt av samfunnsutviklingen og ønsker å skape gode rammebetingelser for våre medlemmer i Oslo?

 5. Designindustrien - prosjektleder design/eksport

  Design- og livstilsektoren er valgt ut som den tredje sektorsatsingen i regjeringens satsning "Hele Norge eksporterer". Nasjonalt Eksportråd har foreslått en plan for dette arbeidet. Bransjeforeningens eksportprosjekt Inside Norway, som har gode eksportresultater, blir viktig og vi skal nå styrke vår kapasitet og sette i gang eksportprosjekter innen møbel, interiør, hospitality, sport, tekstil og mote.

 6. Juridisk rådgiver tilsyn hos NSO

  Ønsker du en unik mulighet til å jobbe med juridiske problemstillinger og tilsyn knyttet til industri over hele Norge og på tvers av de fleste bransjer? Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon (NSO) tilbyr en selvstendig rolle hvor det kreves grundighet og struktur. Vi ser etter en god lagspiller som deler informasjon, kunnskap og erfaringer, og som bidrar til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi ønsker oss deg som er lyttende, trygg, engasjert og ydmyk i møte med nye mennesker og situasjoner.